Morgen start de school volledig

21-02-2021
Kijk hieronder goed naar de poorten en tijden!
Beste ouders, verzorgers,

Morgen gaan we weer starten na een heerlijk zomers weekend.
Voor de vakantie stuurde ik u al onderstaande informatie. Kijk even goed waar en hoe laat uw kind(eren) moeten starten.

Logistiek (denkt u eraan om de laptops mee naar school te geven?)
Poorten en ingangen:
  • Groep 8, 7 en 5 kleine poortje binnen en maken gebruik van de hoofdingang.
  • Groep 4 en 6a maken gebruik van de noodingang en komen via de tuindeur binnen.
  • Groep 3 en 6b maken gebruik van de hoofdpoort en de zijingang naast de teamkamer (bij Steffie).
  • Groep 1, 1/2a en 1/2 b komen via de peuterpoort en peuterplein binnen en gaan zo bij de kleuteringang binnen.
  • Dagelijks staat er een ‘brigadier’ (aanwezige ambulante personen) bij de hoofdingang om ouders en kinderen de juiste richting in te begeleiden.
  • De kinderen gaan ook door dezelfde deuren en poorten naar huis. Zo houden we zoveel mogelijk de spreiding.
Tijden:
  • Groep 8, 4, 6b, 1/2b om 8.30 uur. Zij worden door de leerkrachten 5 minuten voor lestijd opgehaald. De lessen stoppen om 14.10 uur (woensdag om 12.30).
  • Groep 7, 6a, 3, 1 starten om 8.40 uur. Zij worden door de leerkrachten 5 minuten voor lestijd opgehaald. De lessen stoppen om 14.20 uur (woensdag om 12.40 uur behalve de kinderen die naar de BSO gaan die gaan om 12.30 uur).
  • Groep 5, 1/2a  starten om 8.50 uur. Zij worden door de leerkrachten 5 minuten voor lestijd opgehaald. De lessen stoppen om 14.30 uur (woensdag om 12.50 uur behalve de kinderen die naar de BSO gaan die gaan om 12.30 uur).
            De kinderen die naar Kruimel gaan verzamelen om 14.30 uur of op woensdag om 12.30 uur bij de unit. Daar worden ze opgehaald.

De belangrijkste richtlijnen die we hanteren zijn dat kinderen die verkouden zijn thuis blijven. We sturen kinderen met symptomen naar huis.
Is er in uw gezin iemand die koorts heeft dan blijven alle gezinsleden thuis. Is er corona geconstateerd dan gaat u, maar ook wij in overleg met de GGD i.v.m. quarantaine.

Tot morgen!

Met vriendelijke groeten,