virus, zwangerschapsverlof groepen 5 en de vervanging

20-03-2020
thuiswerk en trots
Beste ouders/verzorgers,

Mignonne de Valk, leerkracht van de beide groepen 5, gaat per vandaag met zwangerschapsverlof. Zij zal worden vervangen door Hayal Erener. Hayal is al langer werkzaam binnen onze school, ze werkt deels in de ondersteuning en vervangt in alle groepen. De kinderen uit de groepen 5 kennen haar dus dan ook. Fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen.

Het coronavirus slaat op sommige plekken hard om zich heen. De komende dagen zullen we merken of alle maatregelen al effect gaan opleveren. Ook wij zijn trots op alle hardwerkende mensen in de zorg.

Ook ben ik heel trots op het team van onze school.

In de hectiek m.b.t. het coronavirus hebben we met elkaar hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de kinderen in ieder geval aan de slag kunnen. Komende week ontvangt u van de leerkrachten een nieuw weekrooster. Dit weekrooster is meer op maat en sluit aan bij de lesstof waar de kinderen mee aan de slag in de klas waren. Het accent ligt vooral op rekenen en de Nederlandse taal (taal, lezen, spelling, woordenschat) en de daaruit gefilterde belangrijke lesdoelen.
Ook zal u nog uitgenodigd worden, wanneer dit nodig is, om e.e.a. op te halen. We denken nu na over hoe we dat zo veilig en efficiënt mogelijk kunnen doen. Ik hou u op de hoogte.

Het zal voor u ook wennen zijn om in een keer thuis met de kinderen aan de slag te zijn of in ieder geval ervoor te zorgen dat ze aan de slag kunnen. We realiseren ons heel goed dat dit voor veel ouders een hele klus is. Heeft u vragen stel ze dan gerust. De leerkrachten geven graag antwoord, dragen tips aan of geven even uitleg.

Voor nu wens ik u en uw kinderen een fijn weekend toe. Pas goed op elkaar en op uzelf.

Namens het team van de Cornelis Jetsesschool,